Vorige pagina

Verbouwing Buurtkerk 2015

Het doel van de verbouwing van de Buurtkerk was om als kerk meer openheid uit te stralen. Daarom staan de oude houten deuren van de kerk aan de Hoofdstraatzijde voortaan permanent open. Glazen deuren hebben de rol om kou en inbrekers buiten te houden overgenomen. Maar vooral het interieur van de kerk heeft een ware metamorfose ondergaan. De naar het ontwerp van architect Bikker heringerichte kerkzaal doet veel lichter en ruimer aan dan voorheen. Door zijn inrichting wil het gebouw zijn bezoekers op het spoor brengen van een God van licht en gastvrijheid.

Het is de moeite waard om de Buurtkerk op deze dag of een andere keer te komen bekijken en haar licht en ruimte te ervaren!

Alle rechten voorbehouden Hoogervorst Elektrotechniek B.V. 2019 | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl