Hoogervorst Elektrotechniek B.V. uit Noordwijk

Hoogervorst Elektrotechniek is een elektrotechnisch installatiebedrijf wat zich bezig houdt met een breed scala aan werkzaamheden op met name elektrotechnisch gebied. Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in Brandbeveiling en Inbraakbeveiling. Onze klantenkring bestaat o.a. uit particulieren, gemeentelijke instellingen, woningbouwverenigingen, horecagelegenheiden, bedrijven en aannemers. Of het nu gaat om kleine aanpassingen in uw huis of bedrijf, het begeleiden tijdens de nieuwbouw van een villa of bedrijf of een storing in de installatie, bij Hoogervorst Elektrotechniek bent u altijd aan het juiste adres. Wij streven naar een persoonlijke aanpak, met oog voor detail en vooral een compleet pakket. Doordat wij thuis zijn in vele disciplines, zijn wij in staat om al onze werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren en is de communicatie snel.


NIEUWS

Per 1 maart 2016 is er een nieuwe versie van de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten (AVIC). Deze algemene voorwaaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsen met consument over installatiewerk. Indien gewenst kunnen wij hiervoor een exemplaar naar u toezenden.

Per 1 januari 2016 is de energie-investeringsaftrek (EIA) van 41,5 naar 58% verhoogd. Daardoor wordt het nu nog aantrekkelijker om in energiebesparende bedrijfsmiddelen te investeren, zoals ledverlichting en zonnepanelen. Een actuele lijst is te vinden via http://bit.ly/subsidielijstEIAMIAVAMIL

Hoogervorst Elektrotechniek B.V. sponsort voor de komende 3 jaar nieuwe trainingspakken en tassen.

BTW-regeling zonnepanelen voor particulieren. Zie pagina Zonnepanelen

 

 

 

Website ontwerp: designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl